Sabtu, 19 Juli 2014

Lamun Artis Nyapres

Dina salasahiji kolom koran “bener-bener kajadian” aya tulisan anu matak pikaseurieun, kieu isina: “jaman kiwari teh loba artis anu getol ararasup ka dunia pulitik alatan manehna ngarasa geus populer. Saperti jadi bupati, gupernur, wakil bupati, wakil gupernur, walikota, wakil walikota, jst. jeung anu matak pikaseurieun lamun artis anu jadi jawara dina pilpres 2014 teh engkena lamun jadi presiden boga komposisi kabinet saperti kieu meureun :
  • Menteri Hukum dan HAM:  Kristin Hakim
  • Menteri Kelautan:  Tukul Arwana
  • Menteri Pertahanan: Meriam Belina
  • Menteri Dalam Negeri:  Parto Tegal
  • Menteri Kehutanan:  Tarzan
  • Menteri Pendidikan:  Ki Joko Bodo
  • Menteri Peranan Wanita:  Ayu Ting Ting (hayang ngawujudkeun kaum wanoja geulis tur hirup nyorangan)
  • Menteri BUMN:  Yulia Perez  (supados BUMN teu diperes peres deui ku sababraha oknum pajabat)
  • Menteri Pertanian:  Zaskia Shinta (supados ngahidupkeun budidaya peternak itik)
Sumber diropea ti sumber aslina : http://esasongko.wordpress.com

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...