Jumat, 04 April 2014

Bahasa Inggris Murtad si Kabayan..

Si Kabayan jadi supir di salah sahiji kantor. Kebeneran dununganna teh urang bule. Waktu keur nganteurkeun dununganana tea, mobil si Kabayan nabrak mobil lain. Si Kabayan puguh geumpeur terus ngomong:

“Sorry, Sir. This car is brake-brake nothing want!” (hampura Tuan, ieu mobil geus di erem-erem tapi teu daekeun).

Si supir nu ditabrak terus turun rek ngadat ka si Kabayan. Dunungan si Kabayan rek mantuan, tapi kaburu dihalangan ku si Kabayan:

“Please…don’t follow mix, Sir!The bring this car if not wrong is children fruit from source power human area! He..is stupid doesnt’t play! Base, he is yesterday afternoon boy! Right-right not salt! Bring the car only not can…”

(Hampura, tong ikut campur, Tuan! Nu mawa eta mobil teh mun teu salah anak buah ti bagian sumber daya manusia. Manehna bener-bener belegug lain heureuy! Dasar, budak kamari sore! Bener-bener teu uyahan! Mawa mobil wae teu bisa…).

Tungtungna mah si Kabayan menta hampura ka eta supir. Terus si Kabayan oge menta hampura ka dununganana.

“Sorry, Sir. My body is not deliciousing, my body taste like enter the wind and i headche seven surrounding now!

” (Hampura, Tuan. Kuring keur teu ngeunah awak, awak abdi rasana ayeuna saperti keur asup angin jeung lieur tujuh kuriling!).

9 komentar:

  1. haduhhh eta mah jujur pisan bahasa sunda ka inggrikeuna atuh kang kabayan..
    meni jentre pisan bahasa inggrisna :D

    hatur nuhun ah lur tos ngadamel artikel ieu :D

    BalasHapus
  2. sae bahasa tung tungna gan , gaya aya bahasa ingrisan hehehehe
    carpon na sae pisan raos di bacana tararengkyu

    BalasHapus
    Balasan
    1. nuhun tos rurumpaheun ka rorompok blog pribados...mugia ulah gumujeung terus nya!

      Hapus
  3. Duh nuhun kang tiasa seuri abdi..izin copas akh manawi diwidian...

    BalasHapus
    Balasan
    1. mangga atuh..mugia tiasa nenangkeun manah sadayana.

      Hapus
  4. Hahahaha, benar-benar pe'ak si Kabayan. Dimohon untuk bersedia berkunjung ke blog baru saya ini (http://fajarinlander.blogspot.com). Sebuah blog sederhana untuk mengenang Nederlands-Indie (Hindia-Belanda). Terima kasih.

    BalasHapus
  5. terimakasih gan untuk postingan artikelna :D

    semoga bermanfaat http://veriska.com/

    BalasHapus
  6. terimakashi yaa untuk postingannya ;)

    boleh di klik link nya http://mobildatsunbandung.com/

    BalasHapus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...