Jumat, 04 April 2014

Aya tilu awewe ***urang SUNDA, MANADO jeung PAPUA***

Aya tilu awewe ***urang SUNDA, MANADO jeung PAPUA**naek pesawat terbang, ti Papua ka Jakarta. Ngadadak pesawat oleng rek murag. Langsung awewe Sunda nyokot bedak jeung lipen dandan geulis pisan. Babaturan nu di sabelah na bingung terus nanya."Ku naon maneh dangdan?"Maneh na
ngajawab "Biasana lamun pesawat rek murag, anu pertama di tulungan nu pang geulis na."

Awewe Manado teu narima, terus maneh na muka calana. Babaturan di sabelah na nanya."Kunaon maneh muka calana?"
Manehna ngajawab "Biasana lamun pesawat murag nu pertama
ditulungan pasti nu pingping na bodas mulus".Haaahhh...

Awewe Papua emosi ngadenge omongan kadua babaturan'na. Terus manehna langsung muka baju jeung calana, buligir. Awakna kabeh katempo hideung;;) Kadua babaturan na bingung terus nanya."Kunaon maneh di buligir kitu"? Maneh na ngajawab santai "Biasana lamun pesawat murag anu pertama diteangan pasti KOTAK HITAM".

Wilujeng wengi baraya BUS

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...