Jumat, 04 November 2011

BEIJING - Rumaja 17 warsih asal China mawa fanatisme sarta kasatiaan ka Apple ka tingkat anu leuwih luhur. Bayangkeun waé, manéhna rela ngajual ginjalnya demi meunang pan tablet PC ikonik Apple, ipad 2. Xiao Zhang nyaéta saurang pelajar asal Anhui, China, anu dipikanyaho ngajual palebah ginjalnya ngan pikeun ngabogaan ipad 2. Kitu kawas dilaporkeun Global Times, Jumaah (3/6/2011). Ka hiji poéan lokal, Zhang ngaku hayang meuli ipad 2 tapi manéhna henteu ngabogaan duit. "Saurang pialang menghubungi kuring liwat internet sarta ngomong manéhna bisa mantuan kuring ngajual palebah ginjal kuring jeung harga 20 rébu yuan (sarimbag USD3,000)," carita Zheng. 'Untungna' pialang éta menepati pasinina. Sanggeus ngajalanan operasi dina 28 April, Zhang narima duit anu dijanjikan. Zheng ogé henteu menunda lila pikeun meuli pakakas singer anu jadi buruan pecinta gadget sakumna dunya éta. Tapi rusiah Zhang pamustunganana terkuak sanggeus sang ibu ngarasa curiga nempo anakna mawa balik pakakas éléktronik mahal éta. Sabot nyaho naon anu geus dipigawé Zhang, manéhna langsung ngalapor ka pihak berwajib, anu kiwari keur nalungtik perdagangan organ awak kasebut. (van) Éstuning nekad enya sob.. Lamun kuring rencanana daék jual jantung jieun beuli android.. He he

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...