Kamis, 03 Februari 2011

"Joseph Pujol, Si jago Hitut ti Marseilles"

 Saurang lalaki ngaranna Joseph Pujol, lahir di Marseilles, Perancis 1857… Ti leutik geus jadi artis didésana, jago nyanyi, joged, sarua ngelawak di hareup tatangga sarta sémah kolotna.Anjeunna ogé jagopakakas music maenkeun trombone (hanjakalna lain pakakas music ieu anu nyieun manéhna jadi béntang hehe)
 

Kumpulan Cerita Menarik,Cerita Unik,Cerita Aneh Aneh,Bokep,BugilTah hiji poé, Si Joseph ngora deui ngojay di basisir
Hiji magsa manehna  nyelam nu ilharna jelema biasana narik  nafas, timbul kaahengan di (hampura) manehna oge malah narik cai palebah duburna. Babarengan kalayan tarikan nafas, cai laut anu tiis éta asup kadina bagian tukangeunana. Si Joseph langsung panik! Buru-buru manéhna kasisi. Sarta sabot manéhna ngeden, kaluar cai anu loba dina pas nu kasebut.....

Sanggeus dianteur mariksa ka dokter, dokter menyimpulkan euweuh tatu atawa hal anu ahéng, tapi tétéla Joseph ngora bisa ngadalikeun otot abdominalnya babarengan kalayan kontrol pernafasanna.

Singket carita, dimimiti ceritakan manéhna memang performer sajati tuh… Pamustunganana manéhna paké lah bakat anyarna pikeun menghibur jalma-jalma disakurilingna. Kaasup waktu manéhna milu wajib militer anu di mana nyieun ngaranna disebar ti mulut-kemulut.

Kumpulan Cerita Menarik,Cerita Unik,Cerita Aneh Aneh,BokepKemampuan2 anu manéhna latih sarta kuasai nyaéta:
  • Ngisep cai, sarta menyemprotkannya nepi ka sawatara méter
  • Ngisep hawa, sarta ngaluarkeunana kalayan gancang (alatan getol bersih2 hitutnateu ka ambeu bau gan)
  • Nyoarakeun nada kawas suling
  • Hitut 10 detik full
  • Niup  lilin
  • Niru-niru sora meriam sarta badai guludug
  • Ngaroko paké bagian tukang, 2 batang sakaligus
  • Ngamainkeun pakakas music ocarina (trus panongtonna dititah nyanyi wkwwk)
Saking lucuna konon cenah di penampilan perdananya jelema seuri nepi ka ceurik sarta sawatara wanoja kapidara kehabisan nafas alatan seuri (cewe perancis pan paké korset anu ketat2) Nepi ka manéhna audisi pikeun Moulin Rouge, sarta pamustunganana ditarima! Rekor bayaranana éta 20,000 francs pér show 

Diropea ti:   kaskus.us

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...