Minggu, 30 Januari 2011

Panineungan keur Sakola: "Sasakala kelas IPS 2 SMAN 2 Garut"

Tahun 1985 mimiti asup sakola pilihanana teh SMA 2 beh deukeut terminal Guntur jeung lamun balik bisa balanja heula ka pasar..harita teh pasar karek diwangun..terus meulah kota garut aya Cimanuk ngaliwatan gigireun sakola, matak waas jeung  Cimanuk teu robah nu robah teh jugjleg imah dimana-mana, jadilah dua tempat paling pavorite lamun keur bolos, pasar, terminal atawa ngaliwtan cimanuk mentas tapi harita teh lain muji sorangan, ceunah da si Aa mah kaasup budak pang bageurna..he..he..sakali-kali bolos...

Dugi ka lulus tahun 1988 pastina 100% da baheula mah Ebtanas teh teu siga ayeuna loba teuing manipulasi jeung ngajarkeun barudak tambah belegug, eta alatanana si Aa kaluar ngajar teh nu akhirna bumen jadi ngadosenan di PTS..

Kelas Sos 2 anu dikokojoan Mochammad Syarifuddin ketua kelasna, nu teu lepat linggihna teh di tukangeun kaum, baheula sok remen lamun beres olahraga ti lapangan Jaya Raga sok ngilu mihapekun beteung da sang ketua teh muka lestoran sunda, pangih di facebook alumni padahal geus 23 taun..alhamdulilah karoris janten inohong kapolisian...sareung wali kelasna pak Drs. Dudung Mauluddin duka tah anjeunan masih disakola, pribados mah lebeng jarang ka sakola, ngan ukur ngaliwat  lamun balik ka lembur ti Bekasi

Lamun didata mah teu inget babaturan baheula teh aya dimarana..boro-boro aya dokumentasina..rumasa kurang gaul baheula teh biasana pang bangorna, pang pinteurna jeung pang geulisna nu kainget teh..punteun barudak Sos-2 nu teu kasebut..pribados pikun pisan, salian ti Andi Yulian kaleuereusan sakampus di IKIP Bandung, anjeunna janteun pangusaha di Garut, aya Ivul Vulgara, Uus, Wawan Ruswan (sepasang dulu kalau hilang dari kelas), Nandi, Asep Jubaeri (pang kasepna jeung jawara di kelasna, saurna janteun polisi, duka laratanana dimana?)...lamun bidadarina aya Teja Suminar,  Wini Dwi Handayani, Enyas Yulianti, Hetti, Enden suharti..sok kelas sos2 masih inget, da behula teh poho teu nyieun buku kenangan jeung nyungkeun bantosanana .nu ngaraos..kelas SOSIAL 2..SMAN 2 Garut angkatan 1988.

Lamun guru nu kainget mah pasti pak Isep Heryana sareung pak Hermawan (orkes), pak Agus (kesenian), bu Ratna (b. Jepang), bu Nunung (matematika), tantu pak Drs. Dudung Mauluddin(sosiologi), bu Kanti,alm, saurna(bahasa inggeris)..duka nu lain lebeng...

Wangunan SMA urang teh teu robah ti baheula oge, tapi SMP nu gigireun janteun ka pimilik ceunah...jeung namina geus robah statusna janteun  SMAN 2 Tarogong....sok juragan-juragan pang nambihankeun...nu kaliwat..sakalian lamun boga dokumentasi photo pribadi...kirimkeun ulah sieun diteangan KPK..dijamin dipublikasikeun beh nu lain pada barenta..jeung sobat nu lain di ti jurusan Fisika jeung biologi sami sok...kirimkeun uneuk-uneuk panineungan....keur di SMA Negeri 2 Garut tahun 1988. Cag.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...