Senin, 01 November 2010

Hiji mangsa dina olimpiade JIN sadunia.....,

Aya cabang olahraga nu ngarana Pa-Geude Geude Caduk alias Tai (punten ah rada awon saalit)

Tapi Anu Jadi Panilaiannana nyeta sing saha anu bisa ngaripuhkeun wasit nu dihandapna.... eta numenang..... (jadi pas Peserta Modol Teh, Taina Ditewak Kuwasit Nu dihandapna)

Salah Sahiji Finalisna nyaeta Jin Indonesia, nu asalna Ti Cirebon

Lawan na nyaeta Jin Amerika Jeung Jin Ti Arab.....

Bet Kompetisi Mulai Dimimitian Ku Jin Ti Amerika............

BROOOTTTTTT........, Jin Ti Amerika Ngaluarkeun Taina Sakuat Tanaga....., BLEG teh eta Tai Sagede Mobil Langsung Ditewak Ku Wasit...., Dihandapna......,

Ceuk Wasit...."Enteng Sakieu Mah... Masih Keneh Katewak Ku Aing...."

Kacaritakeun Jin Amerika Geus Pasti Euleh, Dur Mundur Eta Jin.... dituluykeun Ku Jin Ti Arab...

Jin Arab Langsung Maju Sabari Jeung Molotot.......

BREEEEETTTTTTTT......, Jin Arab Ngaluarkeun Tai Sabari Pepereketan......., BLEG.... eta Tai Sagede Gedung Bertingkat........, HEUP..... Langsung DItewak Deui Ku Wasit Dihandapna......

"Ceuk Jin Wasit....., Alah Sakieu Mah Uing Sanggup Keneh...... hok saha deui lah maju kadieu..." ceuk Jin Wasit Sabari Agul.....

Tah Ayeuna Giliran Jin Ti Indonesia.........,

Jin Ti Indonesia Langsung Maju Kahareup Sabari Jeng Umad Imed.......,

BOROSOOOOTTTTT.........., Jin Ti Indonesia Kaborosatan.... Teu Eureun - Eureun, Pedah Geus Teu Kuat Hayangeun Ngising......,

Ceuk Wasit dihandap....., "HEH ANYING NGGEUS ATUH AING KAHUJANAN YEUH DIHANDAP"

WAKAKAKAKAKAKAKKKKKKK......

(Punten Ah Kasadayana Caritana Rada Kasar Saalit)

Namina Ge Da Bobodoran.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...