Kamis, 03 Februari 2011

MOJANG TANEUH SUNDA"

Éstuning menggugah haté, mojang taneuh sunda
pohara geulis parasnya, santun lembut lakuna
hiji cerminan dewi, mojang taneuh sunda
nyieun lalaki tergoda kalayan beribu pesona

wanoja geulis memang pangngeunahna jieun dilirik
sajaba betah ditempo pas jieun dijadikeun topik
teu aya béakna asik jieun wacana
leuwih lamun urang bahas mojang taneuh sunda
bidadari-bidadari geulis jawa kulon
éndah parasnya ti laér geus kasampak
nyieun urang para lalaki geleng sirah
teu séjén halna alatan kitu mempesona
bodas lemes kulitna bagai lawon sutra
panon éndah terbelalak pohara menggoda
terbalut dangong anu pohara anggun
lampah lembut, ceuk kecap santun
lamun disapa témbalna "iya A'a"
jernih sorana éstuning nyieun urang mati gaya
ngaharepkeun bisa jadikannya tambatan haté
teu arang geulis parasnya nepi ka termimpi-mimpi

sundanesse memang amis-amis
you don't have to ask "where's da prove?" if you can't belive this
just go to da west java, you will know man, that i'm not a lier
kageulisanana geus kadéngé di mamana
hésé terlupa lamun geus bertatap beungeut
écés, mojang taneuh sunda euweuh papadana
ngabogaan has pangsoranganna di antara séjénna
semerbak seungit awak bagai sang putri
tanpa poles kosmetik geus geulis alami
terpancar aura pesona ku sorangan
pantas lamun jadi idaman para lalaki
nanana, dibida, dibidu, dibidi
beuki ipis perumpamaan anu kucari
pikeun memajaskan bidadari-bidadari sunda
teu pan béak kataji kuring mojang taneuh sunda...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...