Selasa, 11 Desember 2007

Kang dede si manusia akar

Sok tajub tapi karunya ningali sakujur awakna pinuh ku daging ngagerenjil mirip akar, da ieu mah panyakit sapertos kangker kulit, tapi eh, malah jadi tontonan, naha teu karunya atuh, lain sok tulungan sanes malah jadi gumen catur.



Duka lamun ilmu kadokteran panyakit nu kieu teh tiasa diobatan teu ari kahayang mah nya kudu aya panelitian anu tuntas beh bisa ngantisipasi lamun aya gejala panyakit sapertos kang dede. muhun sing sabar nya, kang?

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...