Jumat, 08 Januari 2016

Alun-alun Garut Baheula

Baheula teh katinggali masih sepi, laleuga pisan aya gezebo tempat para menak
 jeung noni walanda main musik (muzic papiljun) masih kokoh nepi ka ayeuna ...

Muziek Papiljun (potret ayeuna)
Alun-alun taun 1905

Alun-alun potret 1906

Tugu Holle

*Biasa aya pendopo pasti aya alun-alun jeung masjidna sakalian, eta ciri khas alun-alun jaman baheula jadi kasatuan antara umaro jeung ulama...
lanschaaf alun-alun lengkap mesjid jeung pendopo

Mesjid Agung Garut (potret 1930)

para pajabat gigireun masjid



Sumber potret : Tropen Muzium Colectie

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...