Jumat, 12 Juli 2013

GAROET BAHEULA (ti sabaraha sumber)





ngadu domba geus ti baheula ningan...
cimanuk nu meulah Garut beda pisan jeung ayeuna eweuh komarana nu katinggal teh sumpek seueur beton boro-boro ...marak walungan.

tah ieu oge matak tibelat lembur kuring baheula suasana rumah bilik bari pinuh ku tatangkalan ngelempoh hejo....

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...