Sabtu, 12 Juni 2010

Piala Dunya Afrika Kidul taun 2010

Kiwari Kick of Putaran Final Piala Dunya Afrika Kidul 2010 baris lumangsung 11 Juni 2010 ka hareup, Piala Dunya 2010 ieu  aheng karasana, henteu ngan di nagari tuan rumah tapi ogé di Indonésia. Cacak henteu milu di Piala Dunya 2010 tapi ulah salah, Indonésia ogé henteu éléh riweuhna, PSSI keur tarung ogé pikeun kapilih jadi Tuan rumah Piala Dunya 2022. Edun pan? Lamun jadi tuan rumah hartina teu perlu milu kualifikasi sarta dijamin lolos, eta pisan meureun harepannana,  enya.. supaya Indonésia bisa milu di putaran final. Hehehe…..
Jadwal Pertandingan Piala Dunya 2010, FIFA dina Desember 2009 geus ngayakeun undian Grup Piala Dunya 2010 anu lumangsung di Afrika Kidul. Di handap ieu daptar grup na :
  • Group A : South Africa, Mexico, Uruguay, France
  • Group B : Argentina, Nigeria, Korea Republic, Greece
  • Group C : England, USA, Algeria, Slovenia
  • Group D : Germany, Australia, Serbia, Ghana
  • Group E : Netherlands, Denmark, Japan, Cameroon
  • Group F : Italy, Paraguay, New Zealand, Slovakia
  • Group G : Brazil, Korea DPR, Côte d’Ivoire, Portugal
  • Group H : Spain, Switzerland, Honduras, Chile
Kira-Kira Kasebelasan ti nagari mana nu bakal asup FINAL…???
Kuring mah ngadukung BRAZIL…  hiduu…p PERSIB…!!!
Undeur Jadwal Pertandingan dina berkas Microsoft Exel
Undeur Lagu Piala Dunya 2010

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...